Eveniment

Contrabandişti de alcool şi ţigări, prinşi de poliţiştii timişeni

Contrabandişti de alcool şi ţigări, prinşi de poliţiştii timişeni

Polițiștii orașului Deta au depistat doi bărbați, de 23 și 61 de ani, în timp ce transportau cu un autoturism 38 de litri de alcool de contrabandă.

În noaptea de 12/13 iunie, polițiștii orașului Deta au oprit pentru control, pe raza orașului, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit în autoturism, 38 de litri de alcool, 13 pungi de tutun și 140 de țigarete netimbrate corespunzător.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de bunuri  a fost ridicată de polițiști în vederea confiscării.

De asemenea, polițiștii municipiului Lugoj, au depistat un bărbat de 45 de ani, având asupra sa 1.800 de țigarete de contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată de polițiști în vederea confiscării.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*