Eveniment

Poliţia caută un puşcăriaş care a violat o taximetristă

Poliţia caută un puşcăriaş care a violat o taximetristă
Adora Beauty

De duminică dimineața, polițiștii din întreg județul Hunedoara sunt mobilizați pentru prinderea unui recidivist care a violat și bătut crunt o taximetristă.

Petru Bățălan, fost condamnat pentru viol, a obligat-o pe femeie să îl transporte pe un câmp de la marginea municipiului Hunedoara unde a întreţinut relații sexuale cu ea și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Poza acestuia a fost publicată de apropiaţii victimei pe paginile de socializare, în speranţa că oamenii pot da detalii care să ducă la prinderea acestuia. Un apropiat al femeii a oferit chiar o recompensă de 300 de euro pentru informaţii despre Petru Băţălan.

„Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar în scurt timp, în urma cercetărilor efectuate, au reușit identificarea unui bărbat de 41 de ani, din Hunedoara, bănuit de comiterea faptelor. Pe numele bărbatului a fost emis mandat de aducere, iar polițiștii desfășoară activități în vederea depistării şi a tragerii la răspundere penală a acestuia”, a informat Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara.

Sursa: zhd.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*