Sport

Peste 250 de participanți s-au aliniat la startul Crosului Olimpic de la Timișoara

Peste 250 de participanți s-au aliniat la startul Crosului Olimpic de la Timișoara

Duminică a avut loc, la Timișoara, Crosul Olimpic – competiție sportivă care a aliniat la start peste 250 de participanți. Premiile nu au lipsit de la festivitatea din finalul evenimentului.

Ieri, 10 iunie 2018, de la ora 10:00, s-a dat startul Crosului Olimpic, la Timișoara. Competioția, a cărei plecare s-a dat în Parcul Copiilor, a adunat la linia de pornire peste 25 de participanți, aceștia plecând în cursă după startul ”fluierat” de Simona Amânar Tabără, directoarea Academiei Olimpice Române.

Evenimentul a fost inițiat de Comitetul Olimpic Ssportiv Român (C.O.S.R.), prin filiala Timiș a Asociației Olimpice Române și organizat în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport Timiș, I.S.J Timiș, L.P.S Banatul Timișoara, T.V.R Timișoara. Acestora li s-au adăugat o serie de sponsori, dar și fostul component al echipei naționale de fotbal, Iosif Rotariu.

Crosul Olimpic a fost adresat tuturor categoriilor de vârstă iar obiectivele propuse pentru activitățile derulate în cadrul Lunii Olimpice sunt: promovarea valorilor, principiilor și idealurilor olimpice, atragerea unui număr cât mai mare de practicanți ai exercițiului fizic și sublinierea semnificației pe care o au sportul și mișcarea.

Toți participanții au primit la start câte un tricou cu însemnele olimpice, iar la finish câte o diplomă și medalie, apă, fructe și glucoză de la Auchan, iar la festivitatea de premiere a avut loc o tombolă unde s-au dat materiale promoționale de la C.O.S.R , vouchere Takko fashion, Smartfit, Bodo Sport și mingi de fotal de la Iosif Rotariu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*