Eveniment

Autoturism furat din Danemarca, găsit la Vama Jimbolia

Autoturism furat din Danemarca, găsit la Vama Jimbolia

Poliţiştii de frontieră de la Jimbolia au depistat la controlul de frontieră o tânără, care conducea un autoturism marca Citroen C5, căutat de autorităţile din Danemarca.

Duminică seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, judetul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, o tânară în vârstă de 23 de ani, domiciliată în județul Timiș, la volanul unui autoturism marca Citroen C5.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră timișeni au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Danemarca din data de 05.03.2018.

Tânără în cauză a declarat că a obținut autoturismul de la un cetățean român şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, urmând ca la definitivarea cercetărilor, să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*