Administrație

Grădinița cu program prelungit din Biled va intra în reabilitare

Grădinița cu program prelungit din Biled va intra în reabilitare

Vești bune! Grădinița cu program prelungit din Biled va fi reabilitată și dotată în curând. Primarul localității, Cristian David, a semnat zilele trecute contractul de finanțare privind acest proiect.

Unitatea de învățământ deservește peste o sută de copii din localitate. Astfel că preșcolarii se vor bucura de săli de clase dotate la standarde europene. “În 05 iunie am semnat la București contractul de finanțare pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea grădiniței cu program prelungit din comuna Biled, o altă investiție mult așteptată de toți. Este necesar și urgent”, a declarat edilul Cristian David.

Valoarea investiției se ridică la suma de trei milioane o sută mii lei.

Pe lista proiectelor prioritare se regăsesc și: asfaltare drum de legătură între Biled și Iecea Mare, care este o cale de comunicare între cele două localități, asfaltare și modernizare a drumului unde vor fi construite locuințe către tineri. „Mai avem proiectele prin PNDL – extindere de apă uzată; reabilitare, modernizare școală; construire dispensar și grădiniță. Cele patru proiecte pe care vi le-am spus sunt în valoare de 6 milioane lei”, a precizat edilul localității Biled.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*