Life-style

“Jurassic World: Fallen Kingdon” rulează în format IMAX, în Cinema Shopping City Timişoara!

“Jurassic World: Fallen Kingdon” rulează în format IMAX, în Cinema Shopping City Timişoara!

Scene de acţiune electrizantă, efecte speciale de înaltă calitate şi replici amuzante, dar şi o revenire în “lumea” dinozaurilor. Pe toate acestea le pot vedea cinefilii în noua peliculă “Jurassic World”.

Intitulat “Fallen Kingdon”, al doilea film îi aduce din nou în prim plan pe dresorul de dinozauri Owen Hardy şi partenera sa Claire Dearing, care sunt hotărâţi să salveze viaţa mai multor dinozauri de pe insula Nublar. O erupţie de mari proporţii este pe cale să se producă pe insulă şi să le aducă animalelor aceeaşi soartă din urmă cu 65 de milioane de ani. Hardy şi Dearing se întorc pe insulă cu o nouă echipă să îl găsească pe puiul de velociraptor Blue şi să îi salveze viaţa, atât lui cât şi altor 10 specii de dinozauri. Salvarea dinozaurilor se dovedeşte însă a fi o acoperire pentru o cu totul altă operaţiune.

De aici pleacă povestea în partea a doua a Jurassic World. Deşi filmul este o continuare a peliculei din 2015, în acest film se fac trimiteri şi la trilogia începuta de Steven Spielberg în urma cu 25 de ani. În “Jurassic World 2” apare şi unul dintre actorii din primele trei producţii, Jeff Goldblum, cel care l-a interpretat pe Ian Malcolm, şi care aici apare în doar două secvenţe, însă fiecare din ele are însemnătatea ei în film.

De asemenea, în “Fallen Kingdom” este amintit şi personajul John Hammond, cel care a creat Jurassic Park, şi care în trilogia originală era interpretat de regretatul Richard Attenborough. În acest film îl vedem într-un tablou.

Producătorii au lăsat şi loc de o continuare, şi nu ar fi exclus ca peste un an sau doi să revenim în sălile de cinema pentru a vedea ce se întâmplă cu tiranozaurul sau cu simpaticul velociraptor Blue.

În “Fallen Kingdom” apar Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ted Levine, Daniela Pineda, Geraldine Chaplin sau Michael Papajohn. “Jurassic World: Fallen Kingdon” rulează începând din 8 iunie în Cinema City în formatul IMAX, IMAX 3D, 4DX.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*