Politic

Claudiu Mihălceanu: “Am aflat cu stupoare că PMP Timiș a votat excluderea mea din PMP”

Claudiu Mihălceanu: “Am aflat cu stupoare că PMP Timiș a votat excluderea mea din PMP”

Scandalul continuă în PMP! Claudiu Mihălceanu, viceprimar al comunei Giarmata a fost exclus din Partidul Mișcarea Populară Timiș. Acesta a precizat că propunerea de excludere din PMP a fost luată ieri în urma unei ședințe organizate de deputatul Cornel Sămărtinean, președintele filialei județene.

Mihălceanu s-a prezentat ieri în fața conducerii PMP Timiș pentru a se apăra și pentru a înregistra contestația formulată, însă a fost dat afară înainte de începerea ședinței. “Am formulat contestație împotriva procesului-verbal al ședinței conducerii PMP Giarmata în cadrul căreia s-a votat excluderea mea la nivel local. Ieri m-am prezentat în fața conducerii PMP Timiș pentru a mă apăra și implicit pentru a înregistra contestația formulată. 

Din păcate mi s-a refuzat dreptul la apărare și am fost poftit afară la începerea ședinței. Deputatul Cornel Sămărtinean a motivat faptul că nu exista excluderea mea pe ordinea de zi. Cu stupoare tocmai am aflat că în ciuda celor ce mi s-au spus ieri la sediul partidului, conducerea PMP Timiș a votat excluderea mea din PMP după ce am plecat de la sediul partidului, acest fapt echivalând cu pierderea calității de consilier local și implicit de viceprimar al comunei Giarmata”, a declarat Claudiu Mihălceanu.

Deputatul Cornel Sămărtinean nu a putut fi contactat telefonic până la redactarea acestui material.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*