Eveniment

Jandarmii timișoreni aduc propriul stand la Târgul locurilor de muncă ”TimJOBExpo” 2018

Jandarmii timișoreni aduc propriul stand la Târgul locurilor de muncă ”TimJOBExpo” 2018

Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timişoara participă la Târgul locurilor de muncă ”TimJOBExpo” 2018, eveniment programat în perioada 9-10 iunie 2018. la Centrul Regional de Afaceri (CRAFT) din Timişoara.

Centrul Regional de Afaceri din capitala Banatului va fi gazda celi mai mare târg al locurilor de muncă din vestul țării, ocazie cu care jandarmii ”locali” își vor przenta oferta de școlarizare la unul dintre standuri.

”Persoanele care sunt interesate în a cunoaşte mai îndeaproape activitatea şi misiunile jandarmilor, pot vizita, în cele două zile ale evenimentului, standul repartizat în cadrul târgului. Cu acest prilej, va fi prezentată oferta de şcolarizare a instituţiilor militare de învăţământ care pregătesc jandarmi, de asemenea, dotarea materială a acestor instituţii, perioada de şcolarizare, condiţiile de participare la concurs şi alte aspecte de interes pentru candidaţi”, detaliazăă reprezentanții Grupării Mobile din Timișoara.

Specialiştii în domeniul resurselor umane îi vor consilia pe cei prezenţi cu privire la o viitoare carieră în Jandarmeria Română şi vor răspunde solicitărilor ce vin din partea celor interesaţi.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*