Administrație

Trei locuri de joacă inaugurate de Primăria Timișoara. Unul din ele, finalizat toamna trecută

Trei locuri de joacă inaugurate de Primăria Timișoara. Unul din ele, finalizat toamna trecută

Trei locuri de joacă amenajate de autoritățile locale din Timișoara au fost inaugurate astăzi de primarul Nicolae Robu.

Este vorba despre INTRAREA DORNEI, unde s-au făcut reparaţii în valoare totală de aproximativ 60.000 lei (TVA inclus). S-au montat echipamente noi: 2 jucării pe arc şi un sistem de căţărat, s-au efectuat reparaţii la echipamentele existente:un balansoar dublu, un sistem de căţărat tip Fluture, un leagăn dublu, un leagăn cuib de pasăre. Suprafaţă amenajată cu tartan: 260 mp. Mobilier urban: 16 bănci şi 16 coşuri.

SILISTRA, unde valoarea lucrărilor este de 171.000 lei(TVA inlcus); suprafaţa de tartan montat – 308 mp; iar suprafaţă gazonată -709 mp.

S-au montat echipamente noi: balansoar tip Sebeş, un Joc inteligent X şi O, plus o căsuţă. S-au efectuat reparaţii la echipamentele existente: tobogan  House Cherry Eibe, complex de tobogane tip Sebeş cu 3 blaturi din care unul spiral, măsuţă cu scaune tip ursuleţ Eibe, cumpănă cu 2 locuri tip Sebeş, 2 mese de ping-pong, 4 leagăne duble Sebeş, sistem de căţărat hexagonal metalic cu sfori Eibe, rotativă tip pom cu sfori de căţărat Eibe. S-au montat 19 coşuri de gunoi fără scrumiere şi 19 bănci.

LEANDRULUI, valoarea totală a lucrărilor: 30.000 de lei(TVA inclus); suprafaţă de tartan:108 mp; suprafaţa gazonată:220 mp. Echipamentele montate (mutate din Piaţa Consiliul Europei): 2 leagăne duble, 1 leagăn cuib de pasăre Eibe, complex de tobogane tip Sebeş cu 3 blaturi din care unul spiral, 2 albinuţe cu 2 locuri, 5 echipamente pentru fitness, coşuri de gunoi, 2 balansoare tip Sebeş, 12 bănci, 6 coşuri de gunoi fără scrumieră, 2 foişoare.

Unul dintre locurile de joacă inaugurate astăzi de edil, și anume SILISTRA, a fost finalizat în urmă cu mai bine de jumătate de an.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*