Eveniment

Ce au găsit poliţiştii acasă la un timişorean

Ce au găsit poliţiştii acasă la un timişorean

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat două arme neletale și 800 de țigarete,  în urma unei percheziții efectuate în această dimineață, la locuinţa unui bărbat, de 52 de ani,  bănuit de infracţiuni la regimul armelor și munițiilor și contrabandă.

În cursul dimineții, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat o percheziție la locuinţa unei persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor și munițiilor și contrabandă.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă, faptă ce ar fi fost comisă pe raza municipiului Timișoara.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor două arme neletale cu alice și 800 de țigarete.

Bănuitul a fost condus la sediul Poliției Timișoara pentru audieri. La activități au participat și luptători S.A.S. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*