Eveniment

Autoturismul unui medic a ars ca o torță

Autoturismul unui medic a ars ca o torță

O nenorocire s-a abătut seara trecută peste medicul Georgeta Rus, fost consilier județean. Autoturismul său a fost incendiat în Becicherecul Mic.

Proprietara mașinii este convinsă că totul a fost plănuit și că cineva i-ar fi incendiat mașina în mod intenționat. “Mi-ai incendiat mașina! Te-ai ținut de cuvânt cu amenințările! Bravo! Ce tare ești! Atâta îți reușește și ție în viața asta: să distrugi mașini scumpe sub aburii drogurilor și alcoolului! În rest, faci umbră degeaba pământului! Eu o să reușesc să mi-o înlocuiesc, în câteva zile o să vezi în fața cabinetului altă mașină, mai frumoasă, mai nouă! Dar tu rămâi un neisprăvit, drogat, criminal! “Dumnezeu nu doarme”, asta spune mereu înțeleptul meu tată! Criminalistica mai are nevoie da câteva detalii că să se întregească concluzia finală și să dai socoteală de ce ai făcut! Nu are cum să te mai apere mămică și tăticul!”, a scris pe Facebook, fostul consilier județean PNL.

Georgeta Rus este dispusă să ofere recompensă persoanelor care dau detalii cu privire la incident. “Orice persoană care îmi poate oferi cel mai mic detaliu despre asta, va fi răsplătită oficial și cu protecție și cu foarte mulți bani, astfel încât să trăiască liniștit trei generații”.

 

Un comentariu

  1. Vă mulțumesc frumos!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*