Eveniment

Unde au dat atacul trei hoţi din Tormac

Unde au dat atacul trei hoţi din Tormac

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani, au  fost reținut de polițiștii timișeni pentru comiterea unui furt din societate comercială

Duminică, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii orașului Deta, împreună cu polițiștii postului Tormac au identificat  trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 31 de ani, bănuiți de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

În fapt, în noaptea de 1 spre 2 iunie, cei în cauză, ar fi pătruns prin efracție într-o hală aparținând unei societați comerciale situată pe raza localității Tormac din județul Timiș, de unde ar fi sustras 1.500 kg de sămânță de porumb precum și 80 kg de îngrășământ foliar.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților precum și pentru recuperarea prejudiciului.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*