Administrație

Ioan Goia, ”zburat”, în sfârșit, de la conducerea RATT/STPT! Vezi cine i-a luat locul!

Ioan Goia, ”zburat”, în sfârșit, de la conducerea RATT/STPT! Vezi cine i-a luat locul!

Directorul general al fostei Regii Autonome de Transport Timișoara (RATT), Ioan Goia, a fost înlăturat de la conducerea societății, o dată cu expirarea mandatului. Noul director al Societății de Transport Public Timișoara (STPT) este Sorin Supuran, specialist în domeniul transporturilor.

Începând de joi, 31 mai 2018, fosta RATT (actuala Societate de Transport Public Timișoara SA), are un nou director general. Anunțul a fost făcut de Cătălin Iapă, unul dintre consilierii primarului Timișoarei, Nicolae Robu. Iapă este membru în Consiliul de Administrație al STPT și a făcut publică informația după numirea noului director al societății, care este Sorin Supuran – specialist în domeniul transporturilor. În funcția de director adjunct a fost numit liberalul Nicolae Bitea, cel care a mai ocupat această funcție, dar a fost dat afară pur și simplu de fostul ”patron” al STPT, Ioan Goia (foto, alături de primarul Timișoarei – Nicolae Robu).

”Fostului director, Ioan Goia, i-a expirat mandatul de director, iar astăzi în cadrul ședinței de Consiliu de Administrație, consiliu din care fac parte, s-a decis să se aleagă varianta de a continua cu alt management al societății. Din păcate, din cât am reușit să interacționez cu fostul director, am rămas neplăcut impresionat de lipsa de viziune și atitudinea managerială, două aspecte care au afectat cu siguranță transportul în comun”, a transmis Cătălin Iapă.

Liberalul care îl consiliază și pe primarul Timișoarei promite că o dată cu schimbările de la ”vârful” STPT, condițiile de transport public din Timișoara se vor îmbuinătăți considerabil.

”Transportul în comun din Timișoara se va revigora, cu siguranță, dar asta în timp, nu peste noapte, problemele fiind mari astăzi și nemulțumirea cetățenilor la fel. Dar se vor schimba!”, a mai spus Cătălin Iapă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*