Life-style

Începe Festivalul Revolution la Muzeul Satului

Începe Festivalul Revolution la Muzeul Satului

Trei zile pline de fiesta, circ și relaxare te așteaptă începând cu joi de la 18, la Muzeul Satului, cu capete de afiș internaționale precum Gogol Bordello, Dub FX sau Wilkinson. Nicole Moudaber, Raresh, Ion Ludwig, Barac și Gescu sau Livio & Roby te invită la dans. 1000mods, Mortiis, Dordeduh sau The Hellfreaks vor aduce teme ambientale întunecate sau sunete Xtreme.

Precum ai văzut, harta include 10 zone de concert sau petreceri, 6 baruri (inclusiv un bar cu vinuri), 2 zone chill, o zonă de mâncare, un camping, o zonă artistică, un bazar al artizanilor și-un colț cu haine și produse Revolution, un loc de joacă pentru copii, un cort de prim ajutor, dar și un backstage și colț al presei și multe surprize.

Zona copiilor așteaptă cele mai jucăușe ființe, în timp ce campingul va oferi cele mai bune servicii, cuprinzând dușuri, WiFi și loc de alimentare cu curent. Iar ca o activitate comodă suplimentară, vor fi proiectate filme.

„De la 16 la 04, poți găsi bilete zilnice cu 129 de lei de la casa noastră de bilete, care va fi plasată la intrare. R:EVOL:UTION Festival are loc între 31 mai și 2 iunie la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, cu Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și mulți alții”, au transmis organizatorii.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*