Social

Drifturile nu se fac pe străzile orașului! Amenda este de 2.500 de lei, la Timișoara!

Drifturile nu se fac pe străzile orașului! Amenda este de 2.500 de lei, la Timișoara!

Un tânăr a fost depistat de polițiștii locali, azi noapte, în timp ce tura excesiv motorul autoturismului și făcea drifturi pe strada Eroilor de la Tisa din Timișoara.

Polițiștii locali au depistat, azi-noapte, în jurul orei 00:30, un conducător auto care tura motorul autoturismului la volanul căruia se afla și efectua manevre de frânări bruște și întoarceri pe loc, în scop de divertisment, faptă care se sancționează cu amenzi între 800 și 2.500 lei. Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, din Timișoara, care a turat motorul și a făcut drifturi cu autoturismul marca BMW pe strada Eroilor de la Tisa, acesta fiind sancționat cu amendă de 2.500 lei.

”Atragem atenția celor care se ocupă cu astfel de îndeletniciri că turarea motoarelor în scop de divertisment și efectuarea de drifturi fără autorizație se sancționează conform HCL 371/2007 cu amenzi drastice. De altfel, în ultima perioadă, odată cu încălzirea vremii, s-a constatat o creștere a acestui fenomen pe raza municipiului Timișoara”, anunță oamenii legii.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*