Social

Un nesimțit a ieșit ”la iarbă verde”, cu ATV-ul, prin parcul Carmen Sylva din Timișoara

Un nesimțit a ieșit ”la iarbă verde”, cu ATV-ul, prin parcul Carmen Sylva din Timișoara
Adora Beauty

Atenție! Nu circulați cu ATV-urile sau mopedele prin parcuri, deoarece riscați sancțiuni și puneți în pericol viața altor persoane. Avertizarea vine de la Poliția Locală din capitala Banatului, care a întâmpinat și astfel de persoane lipsite de bunul simț elementar.

Polițiștii locali timișoreni au fost solicitați zilele trecute în Parcul Carmen Sylva, acolo unde s-a semnalat faptul că o persoană a pătruns cu un autovehicul de tip ATV în parc, circulând pe spațiul verde. Oamenii legii l-au identificat rapid pe conducătorul vehiculului în cauză, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Timișoara.

Contravenientul a fost sancționat pe loc, conform HCL 371/2007 modificată, sancțiunile pentru acest tip de ”aroganțe” fiind între 500 și 1.000 de lei. Polițiștii locali amintesc faptul că circulația sau staționarea autovehiculelor sau vehiculelor de orice fel pe spațiile verzi, incluzând aici mopede, motociclete, ATV-uri atrage după sine astfel de sancțiuni.

”Pătrunderea cu astfel de vehicule în zonele de parcuri nu numai că atrage sancțiuni pentru cei care le conduc, dar îi pun în pericol și pe ceilalți cetățeni care se plimbă prin parcuri, locuri în care de regulă sunt mulți copii și bătrâni”, transmit reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara. Aceștia mai precizează că de la începutul lui 2018 și până în prezent au fost aplicate 21 sancțiuni unor conducători de astfel de autovehicule care au pătruns în zonele verzi.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*