Eveniment

Substanţe interzise, confiscate în Vama Moravița

Substanţe interzise, confiscate în Vama Moravița

Poliţiştii de frontieră de la Stamora-Moravita, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit şi confiscat 110 comprimate de RIVOTRIL, substanţe aflate sub control naţional, pe care o femeie intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Marţi, în jurul orei 13:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moraviţa, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru a intra în ţară o persoană de sex feminin, A. M., în vârstă de 53 de ani, cetăţean sârb, pasager într-un microbuz marca Renault, înmatriculat în România.

 În urma controlului efectuat asupra bagajelor femeii, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, 110 comprimate RIVOTRIL, substanță activă ce conține CLONAZEPAM, aceasta fiind substanţă aflată sub control naţional, înscrisă în tabelul III din Legea 339/2005. Femeia a declarat că tabletele îi aparțin și le folosea pentru uz propriu, neavând cunoștință că sunt interzise pe teritoriul României.

Comprimatele au fost reţinute de lucrătorii Biroului Vamal Moraviţa, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de introducere în ţară de droguri de risc, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*