Administrație

Dezbatere publică pe tema construirii unui complex sportiv în zona Lipovei

Dezbatere publică pe tema construirii unui complex sportiv în zona Lipovei

Timişorenii sunt chemaţi săptămâna viitoare la o dezbatere publică la Primărie. Este vorba despre un “proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate aferent obiectivului de investiţie S.F.+P.T. Complex sportiv zona Lipovei ( bazin de înot acoperit, bazin de înot în aer liber, terenuri de tenis, teren multifuncţional, alte amenajări interioare şi exterioare) str.Verde, Silistra – zona Lipovei, Timişoara”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 06 iunie, ora 16. 00, în sala de şedinţe  a Consiliului Local al Municipiului Timişoara. La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate.

Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General  –  Serviciul Administraţie Locală sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., până la data de 06 iunie, ora 14.00.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

(Foto: arhivă)

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*