Eveniment

Tânărul care şi-a ucis soţia şi apoi a încercat să îşi ia viaţa a lăsat un mesaj pe perete

Tânărul care şi-a ucis soţia şi apoi a încercat să îşi ia viaţa a lăsat un mesaj pe perete

O crimă îngrozitoare a șocat Timișoara, după ce un bărbat și-a ucis cu bestialitate soția, apoi a încercat să se sinucidă.

Sergiu Olteanu și-a înjunghiat de mai multe ori soția, apoi a încercat să se sinucidă, provocând un accident rutier. Noi detalii terifiante ies la suprafață despre această crimă, respectiv un mesaj șocant scris pe perete, după ce și-a înjunghiat soția. “Ţi-am zis să nu mă înşeli”, este mesajul scris pe perete de Sergiu Olteanu, scrie stirileprotv.ro.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta, iar vineri procurorii au propus arestarea lui preventivă, însă în lipsă – pentru că tânărul este încă în spital, intubat. Ca amănunt şocant din investigaţie, după crimă, el a lăsat un mesaj pe peretele apartamentului.

Potrivit unor surse din anchetă, după ce şi-a ucis soţia, tânărul a scris pe un perete mesajul “Ţi-am zis să nu mă înşeli”. De altfel, joi seară, la audieri bărbatul le-a spus procurorilor că şi-a omorât soţia în timpul unei crize de gelozie.

Bărbatul bănuia că ar fi fost înşelat cât timp el s-ar fi aflat la muncă, în străinătate. Individul este internat şi acum, sub pază la Spitalul Municipal din Timişoara.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*