Life-style

Târg de antichităţi, teatru de păpuşi şi premii la cumpărături, la mall, în week-end

Târg de antichităţi, teatru de păpuşi şi premii la cumpărături, la mall, în week-end
Adora Beauty

Zeci de colecţionari de artă şi antichităţi din regiune sunt prezenţi zilele acestea, la parterul Iulius Mall, la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie. De vineri până duminică inclusiv, Târgul de Antichităţi îi aşteaptă pe vizitatori cu o varietate de piese unicat sau de colecţie, ideale pentru cadouri altfel sau pentru decorarea casei. Vor putea admira şi achiziţiona bijuterii, piese de argintărie, ceasuri vechi, monede, viniluri, aparate foto vechi, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, obiecte decorative şi multe altele.

Dacă este duminică, la mall este teatru de păpuşi. De la ora 12.00, copiii sunt aşteptaţi în food court, unde va fi pusă în scenă povestea „Vistiernicul cel Avar”.

Până în 10 iunie 2018, cumpărăturile la Iulius Mall le pot aduce clienţior bilete la cele mai îndrăgite festivaluri de muzică ale acestei veri. Iulius Mall a pregătit 17 invitaţii duble la festivalul ELECTRIC CASTLE şi alte 17 bilete pentru două persoane la UNTOLD. Câştigatorii vor fi anunţaţi în urma tragerilor la sorţi  din zilele de 29 mai, 4 şi 11 iunie. În plus, primii 100 de cumpărători ai zilei vor fi recompensaţi cu un cadou garantat, constând în selfie stick-uri, pelerine colorate, power-card-uri, ochelari de soare, băuturi răcoritoare sau şepci de plajă.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*