Politic

Vice prim-ministru ALDE și Ministrul Mediului: “Principala mea preocupare este de a salva agricultura și mediul înconjurător”

Vice prim-ministru ALDE și Ministrul Mediului: “Principala mea preocupare este de a salva agricultura și mediul înconjurător”
Adora Beauty

Graţiela Gavrilescu, vice prim-ministru ALDE și Ministrul Mediului a participat astăzi la Timișoara, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României”, unde se desfășoară lucrările Conferinței Internaționale de Științele Vieții.

Am fost onorată și m-am bucurat să fiu prezentă astăzi la lucrările Conferinței Internaționale Științele Vieții defășurată zilele acestea la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului. Sper ca în zilele următoare invitații internaționali să tragă concluziile care să se transforme în viziunea de mediu și agricultură și metode pentru schimbarea mediului climatic”, a transmis Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timişoara are un istoric bogat în cercetare şi în performanţele educaţionale obţinute atât în ţară, cât şi peste hotare. Oraşul de pe Bega a fost un reper ca și centru universitar de prestigiu, şi ca centru de cercetare ştiinţifică şi aplicată, inclusiv în domeniul agriculturii şi a medicinei veterinare. De aceea, a atras şi continuă să atragă an de an studenţi, profesori, cercetători şi companii internaţionale, care au găsit aici forţă de muncă bine pregătită şi specialişti cu deschidere internaţională prin mentalitate.

Principala preocupare a Ministrului Mediului, Grațiela Gavrilescu este de a salva agricultura și mediul înconjurător. Totul pentru o viață mai sănătoasă și calitativă.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*