Life-style

Luna iunie, bogată în evenimente marca MMTCG. Ce se pregăteşte

Foto: Octavian Pintean
Adora Beauty

După un început de an bogat în fel de fel de activităţi marca MMTCG, în principal din sfera celor umanitare, luna iunie va demara cu două evenimente care au în prim plan copiii.

Primul eveniment este destinat Zilei Internaționale a Copilului, comunitatea MMTCG și Atelierele Licurici pregătind cea de-a doua ediție a evenimentului «Bine ai venit în Ţara Licuricilor!», care va avea loc, ca și anul trecut, în data de 1 iunie. Evenimentul este gratuit și se adresează copiilor cu vârsta între 1 și 10 ani, însoțiți de părinți. Cei mici vor avea parte de o zi deosebită, cu numeroase activități ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile. Nu vor lipsi atelierele de pictură, atelierele creative, cele de lectură, o tombolă cu sute de cadouri pentru copii, precum și multe alte surprize. Manifestările vor avea loc în intervalul orar 10 – 18 și vor fi găzduite de Restaurantul Colosseum din Giroc. Dincolo de activitățile dedicate copiilor, părințiivor avea ocazia să achiziționeze, de la standurile special amenajate, diverse produse educative pentru copii, cărți, jucării, alimente bio etc.

Ziua de 2 iunie este dedicată unui eveniment inedit, organizat în parteneriat de comunitatea MMTCG și Şcoala de Dans Salsa With Attitude. Şcoala de Dans Salsa With Attitude este activă, în Timişoara, de 11 ani, instructorii acestei şcoli pregătind, de altfel, coregrafia flashmob-ului MMTCG şi organizând, vreme de mai multe săptămâni, repetiţii cu mămicile şi copiii. Este vorba despre un flashmob care promovează mișcarea, sănătatea și bucuria de a fi femeie și mamă. Distracția va începe de la ora 11.00, în Piața Operei din Timișoara, la eveniment fiind invitați să participe atât părinți, cât și copii, care vor dansa pe ritmuri latino.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*