Economic

Firmele timișene invitate la Săptămâna Economiei Românești de la München

Firmele timișene invitate la Săptămâna Economiei Românești de la München

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Consulatului General al României la München, organizează în perioada 9 – 12 octombrie o misiune economică în Germania, cu ocazia evenimentului: „Săptămâna Economiei Românești la München”.

CCIA Timiș dorește să vină în sprijinul companiilor românești interesate de a stabili contacte de afaceri, în mai multe domenii de activitate, cu companiile din Germania.

Misiunea economică este structurată conform următorului program:

       9 octombrie – Vizitarea Târgului de Imobiliare RealExpo. Sectoarele de activitate vizate: investiții și dezvoltatori imobiliari,  arhitectură, construcții, consultanță financiară / bănci, marketing și IT în domeniul imobiliar, școli profesionale și de meserii.

Informații suplimentare la: https://www.exporeal.net/trade-fair/information/exhibition-sectors/index.html

       10 octombrie – Participare la întâlnirea delegației românești cu conducerea Centrului de Formare al Camerei de Meserii a Bavariei Inferioare și Palatinatului Superior din Regensburg, având ca obiectiv realizarea unui schimb de bune practici și identificarea de oportunități de colaborare în domeniul programelor de formare profesională, cu accent pe învățământul dual și școala de meserii.

       11 octombrie – Participarea firmelor timișene la Forumul Economic Româno-German din München.

       12 octombrie – Întalniri B2B cu firmele germane interesate de colaborări cu firmele din județul Timiș, vizite la sediile și/sau punctele de lucru ale unor firme germane din regiune, în domenii de interes cum ar fi: industrie, turism, construcții, agricultură, textile, servicii, învățământ.

Taxă de participare:

– 650 Euro/pers. pentru firmele membre CCIAT cu cotizația la zi.

– 680 Euro/pers. + TVA pentru firmele nemembre.

Servicii asigurate: transport cu avionul Timișoara-München și retur; cazare trei nopţi în hotel 3*** la München; transferuri aeroport-hotel-aeroport; transport intern la Regensburg; vizitarea expoziţiei; asistenţă CCIAT în organizarea deplasării şi însotitor.

Termen limită de înscriere: 1 iunie 2018.

Înscrieri şi relaţii suplimentare la: tel. 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian – consultant cameral.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*