Life-style

Expoziție de machete de arhitectură realizate de copii la Centrul Multifuncțional Bastion

Expoziție de machete de arhitectură realizate de copii la Centrul Multifuncțional Bastion

Consiliul Județean Timiș și Asociația De-a Arhitectura vă invită, în data de 22 mai, de la ora 13:00, la deschiderea expoziției de final de an în care vor fi prezentate machetele orașelor imaginate de elevii înscriși în programele De-a arhitectura, în anul școlar 2017-2018, în județele Timiș și Arad.

Expoziția va avea loc la Centrul Multifuncțional Bastion din Timișoara, administrat de Consiliul Județean Timiș.

Orașele construite la scara unui omuleț Lego reprezintă o parte din rezultatele procesului educațional desfășurat pe perioada unui an școlar, prin parcurgerea cursului opțional „De-a arhitectura în orașul meu”, adresat elevilor din clasele a III-a și a IV-a.

„De-a arhitectura în oraşul meu” este un program care pune la lucru creativitatea elevilor, îi face mai atenți la ce se întâmplă în orașul lor și îi ajută să descopere lumea fascinantă a arhitecturii, cu ajutorul unei echipe ce îi ghidează, formată din cadru didactic și arhitect îndrumător voluntar. Programul se desfășoară la nivel național și este gratuit.

Expoziţia „De-a arhitectura în orașul meu” din Timișoara va putea fi vizitată la Centrul Multifuncțional Bastion în perioada 22 – 31 mai 2018, de marți până vineri, între orele 8:00 – 18:00, iar sâmbătă, între orele 10:00-18:00.

Evenimentul de deschidere va avea loc marți, 22.05.2018, ora 13:00

Program:

13:00 Deschiderea expoziției

13:10 Prezentarea orașului realizat – fiecare clasă participantă va prezenta proiectul comun

14:10 Elevii sunt invitați să scrie pe un post-it ce le-a plăcut cel mai mult la fiecare oraș și să lase bilețelul pe un panou

14:30 Înmânare diplome și fotografii de grup

15:00 Încheierea evenimentului. Expoziția rămâne deschisă până în 31 mai!

Accesul este gratuit.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*