Sport

Schimbare de lider în play-off-ul Ligii Prieteniei Timișoara. Vezi cele mai noi rezultate!

Schimbare de lider în play-off-ul Ligii Prieteniei Timișoara. Vezi cele mai noi rezultate!

Săptămâna precedentă au avut loc noi jocuri spectaculoase în cadrul Ligii Prieteniei Timișoara – competiția dedicată amatorilor de fotbal, dar organizată în mod profesionist.

Rezultatele partidelor disputate în cea de-a doua etapă a play-off-ului și play-out-ului Ligii Prieteniei Timișoara au dus la schimbarea liderului.

Dacă săptămâna trecută cei de la Neferprod se găseau în ”fotoliul” de lider, după ultimul joc disputat și pierdut în fața celor de la AVT Timișoara, cei din urmă au urcat din nou pe primul loc. AVT și ”Nefer” au mers cot la cot până la pauză, meciul fiind extrem de spectaculos, deși niciuna dintre combatante nu a reușit să marcheze. În partea a doua a jocului, cei de la AVT, în postura de gazde, au înscris de trei ori, Mihart Răzvan reușind să marcheze de două ori, acesta fiind completat de coechipierul său, Iovițu Florin -care a marcat un gol.

Partizan Timișoara a făcut instrucție cu AC Lipovei, într-un joc al cărui scor a fost 6-0 încă de la pauză. Până la final ”partizanii” au marcat de opt ori prin Nae Sabin și alte două goluri reușite de Muică Octavian, pentru a stabili scorul final de 10-0.

Juventus Timișoara și Dedeman Timișoara au oferit cel mai strâns scor al etapei. Dacă la pauză scorul era 0-0, ”juventinii” au reușit să marcheze în repriza secundă prin Vlaicov Nenad, pentru o nouă victorie, 1-0, scor ce îi propulsează un loc în clasamentul play-off-ului, Juventus urcând pe locul cinci.

Singurul joc disputat în play-out a fost cel dintre FC SRS și Portocala Dilie. Gazdele, deși conduse cu 1-0, au intrat mai repede în joc și până la pauză conduceau cu 2-1 prin reușitele lui Rusu Marian și Balcan Alexandru, în timp ce ”portocalele” au punctat prin reușita lui ”Mario” Vișan. După reluarea jocului, Asoltanei Emanuel și Buzatu Ionuț au dublat avantajul celor de la SRS, în timp ce al doilea gol al oaspeților a fost înscris de Hoară Vlad.

Partida dintre Rapid Timișoara și FC Rossonerii a fost reprogramată pentru această săptămână, miercuri și joi, 23 și 24 mai 2018, fiind programate următoarele jocuri:
23 mai 2018:
– ora 21:00, Partizan Timișoara – A.V.T. Timișoara;
– ora 21:50, Dedeman Timișoara – Neferprod;
24 mai 2018:
– ora 20:00, Juventus Timișoara vs. AC Lipovei;
– ora 20:50, Portocala Dilie vs. FC S.R.S. (retur);
– ora 21:40, Rapid Timișoara vs. Rossonerii (restanță din etapa precedentă).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*