Social

Nu funcţionează validatorul în tramvai? Sunaţi la STPT

Foto: Octavian Pintean

Săptămâna trecută, activitatea de control a agenţilor societăţii de transport s-a desfășurat pe toate liniile de tramvai și pe liniile principale de autobuz și troleibuz.  Acțiunea a avut în vedere validarea tuturor titlurilor de călătorie, urmărirea gradului de încărcare a mijloacelor de transport în comun, funcționarea instalațiilor de climatizare, precum și starea validatoarelor.

În săptămâna precedentă, acțiunea de combatere a grupurilor de hoți din stații și din mijloacele de transport în comun a continuat. S-a descurajat accesul persoanelor care practicau cerșetoria, precum și a persoanelor care intenționau să circule fraudulos, acestea fiind coborâte din vehicule. În total au fost aplicate un număr de 26 de sancțiuni contravenționale.

În săptămâna 21 – 27.05.2018, va continua verificarea titlurilor de călătorie pe toate mijloacele de transport în comun și se va demara o campanie de conștientizare a călătorilor privind obligativitatea validării cardurilor indiferent de tipul de abonament sau gratuitate.

„Rugăm publicul călător, în cazul în care observă validatoare nefuncționale, să anunțe Dispeceratul Central, la numărul de telefon 0356 803 716, unde să specificați numărul vehiculului și sensul de deplasare al acestuia”, au transmis, luni, reprezentanţii STPT.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*