Eveniment

Foto: Sute de timișoreni au luat cu asalt Poliția Locală de ”Ziua porților deschise”

Foto: Sute de timișoreni au luat cu asalt Poliția Locală de ”Ziua porților deschise”
Adora Beauty

Sute de timișoreni, în special copii, au sărbătorit Ziua Poliției Locale, alături de oamenii legii, eveniment marcat prin Ziua Porților Deschise. Este al șaptele an consecutiv când instituția sărbătorește acest eveniment.

Sediul Poliției Locale Timișoara a fost, astăzi, ”luat cu asalt” de sute de timișoreni, în special elevi, care au dorit să sărbătorească, împreună cu polițiștii locali, Ziua Porților Deschise care marchează Ziua Poliției Locale din România. Manifestarea are loc în fiecare an, pe data de 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena, anul acesta fiind cea de-a șaptea ediție.

Copiii și adoilescenții, de la grădiniță până la liceu, atât de la unitățile de învățământ cu care Poliția Locală colaborează, dar și de la alte instituții de învățământ din oraș, reprezentanți ai polițiilor locale din județ, ai consiliilor de cartier, dar și simpli cetățeni au dorit să viziteze astăzi sediul instituției de la Pădurea verde. În cadrul evenimentului, publicul a putut să vadă birourile, vehiculele cu care se patrulează în teren, motoscuterele, segway-urile, bicicletele din dotare, dar și elemente de autoapărare cum sunt aparate cu electroșoc, cătușe, tomfe, stațiile de emisie-recepție, uniforme, precum și sala de sport în care polițiștii locali se pregătesc din puncte de vedere fizic, diplomele și trofeele câștigate de polițiștii locali la concursurile de tir, șah și tenis de masă.

Toți cei prezenți au fost foarte încantați de ce au văzut și au promis că vor reveni și anul următor.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*