Eveniment

Doi bărbaţi daţi în urmărire generală, prinşi de poliţiştii timişeni

Doi bărbaţi daţi în urmărire generală, prinşi de poliţiştii timişeni

Poliţiştii timișeni au depistat, în Timișoara, un bărbat de 50 de ani condamnat la închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier, urmărit național.

Pe numele acestuia, Judecătoria Lugoj a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 4 luni de închisoare, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier.

Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

De asemenea, poliţiştii  timișeni, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Germania pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți.

Duminică, poliţiştii Postului de Poliție Becicherecu Mic au  depistat  pe raza localității Becicherecu Mic, un bărbat, de 47 de ani, urmărit internațional.

Pe numele acesteia, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți pe teritoriul Germaniei.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Germania.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*