Life-style

Cine vrea să fie voluntar pentru un spectacol de muzică și dans pe Bega?

Cine vrea să fie voluntar pentru un spectacol de muzică și dans pe Bega?

La Timişoara se caută voluntari pentru un spectacol de muzică şi dans pe Bega. Este vorba despre un proiect de artă performativă, inclus în programul Timişoara – Capitală Culturală Europeană – 2021.

Proiectul „BEGA!” vizează revitalizarea canalului Bega, prin desfăşurarea unor activităţi artistice care să unească comunitatea.

„BEGA! este un program de artă performativă creat de PLAI alături de comunitatea creativă a orașului pentru programul principal TM2021, cu scopul de a activa malurile râului Bega și de a implica locuitorii orașului în activități artistice coordonate de organizații locale și parteneri cu expertiză internațională”, se arată pe pagina de prezentare a proiectului.

Un prim pas este organizarea unui mega-spectacol în zona fostului port, unde actori locali vor spune povestea oraşului. Spectacolul va fi coordonat de coregraful Jocurilor Paralimpice de la Londra, Kevin Finnan, şi va fi prezentat în 5, 6 şi 7 octombrie. Pentru pregătirea acestuia se caută voluntari de peste 12 ani, talentaţi la muzică şi dans. Înscrierile se fac până în 30 mai, selecţia va avea loc în 4 iunie, iar mai multe detalii se găsesc AICI.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*