Social

Timişorenii, chemaţi să doneze sânge pentru copiii de la Spitalul Louis Țurcanu

Timişorenii, chemaţi să doneze sânge pentru copiii de la Spitalul Louis Țurcanu

Asociaţia „Academia Mămicilor din Timișoara” –  Centrul de Asistență Socială și Cercetare a Interacțiunii Copil-Părinte,  continuă proiectul „Implică-te şi schimbă destine”. Astfel, împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara, timişorenii sunt chemaţi să doneze sânge, luni, 21 mai, pentru copiii internaţi la secţia de hemato-oncologie  de la Spitalul “Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Se apropie 1 IUNIE – Ziua internațională a Copilului, în această zi, noi adulţii ar trebui să ne întoarcem puţin în trecut şi să ne amintim de momentele frumoase ale copilăriei si sa încercăm să salvăm viaţa unui copil internat la secţia de hemato-oncolologie, viață care atârnă de o punguţă de sânge.

Ştiţi că urmează o perioadă de zile libere, pe care noi cei sănătoşi le vom petrece fericiţi alături de cei dragi.  Noi vom fi fericiţi, dar cei care au nevoie de sânge vor trăi momente de îngrijorare .  Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara,  cu fiecare zi liberă, pierde pungi de sânge.

De aceea suntem aşteptaţi în data de 21 mai să continuăm proiectul „Implică-te şi schimbă destine”, să reuşim să strângem cât mai multe pungi de sânge şi să acoperim necesarul şi pe perioada liberelor.

Organizatorii campaniei îi aşteaptă pe donator la sediul Centrului Regional  de Transfuzii Sanguine. Pentru a nu aștepta mult, vizitați site-ul www.academiamamicilor.com şi completați formularul de înscriere.

 

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*