Politic

Premierul Viorica Dăncilă are susţinerea organizaţiilor PSD din vestul ţării

Premierul Viorica Dăncilă are susţinerea organizaţiilor PSD din vestul ţării

Viorica Dăncilă are susţinerea organizaţiilor PSD din vestul ţării.  Reprezentanţii Organizaţiilor Judeţene Timiş, Caraş-Severin, Arad şi Hunedoara ale PSD şi vicepreşedinţii regionali Mihai Fifor şi Natalia Intotero, au aprobat, cu unanimitate de voturi, o rezoluţie de susţinere a premierului României, Viorica Dăncilă, a echipei guvernamentale, precum şi a conducerii Partidului Social Democrat.

Azi am avut o întâlnire regională a PSD Timiş. Au participat preşedinţii regionali. În  cadrul acestei întâlniri la care au fost prezenţi şi toţi parlamentarii PSD, pe lângă toate problemele tehnice, un lucru important e faptul că s-a aprobat prin vot o rezoluţie de susţinere a doamnei premier Viorica Dăncilă şi a conducerii PSD la nivel naţional. S-a transmis un mesaj foarte clar din partea tuturor membrilor PSD că avem nevoie de stabilitate, că România nu îşi mai permite schimbarea primului ministru, şi că guvernarea PSD prin măsurile pe care le propune este pe drumul cel bun. Această rezoluţie a fost votată în unanimitate. A fost un mesaj foarte clar. Suntem pregătiţi oricum, inclusiv prin a ieşi în stradă, pentru ca nu e normal ca PSD sa piardă guvernarea”, a transmis preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra.

Suntem la Timişoara pentru prima dată, după ce noua conducere a PSD a fost aleasă.  S-au discutat probleme organizatorice, legate de activitatea politică, dar am profitat de această oportunitate şi am adus la cunoştinţa colegilor noile măsuri”, a declarat Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni şi vicepreşedinte al Regiunii Vest.

 „V-a informat preşedintele Organizaţiei Judeţene Timiş despre agenda întâlnirii de astăzi. Tema principală a fost aceea a plângerii depuse de Ludovic Orban împotriva prim ministrului. Si organizaţia PSD Timiş şi celelalte din vest nu pot trimite decât un singur mesaj. Nu putem sta pasivi la modul în care se încearcă discreditarea prim ministrului al României”, a susținut Mihai Fifor.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*