Politic

Conferința Județeană de Alegeri ALDE. Prezenți la Timișoara președintele ALDE,  Călin Popescu Tăriceanu și alți membrii marcanți

Conferința Județeană de Alegeri ALDE. Prezenți la Timișoara președintele ALDE,  Călin Popescu Tăriceanu și alți membrii marcanți

Eveniment important astăzi 19 mai, pentru membrii ALDE Timiș. Aceștia participă la Conferința Județeană de Alegeri. Evenimentul are loc la Sala ExpoVest.

Aproape 600 de membri ALDE sunt prezenți. Deputatul Marian Cucșa este singurul candidat pentru funcția de șef al ALDE Timiș. Președintele se va alege pe un buletin, iar pe un alt buletin vor fi toate candidaturile. În funcție de numărul de voturi obținute primele nouă poziții vor fi de vicepreședinți și restul de membrii.

La eveniment este prezentă o delegație de la București formată din: președintele ALDE și președintele Senatului – Călin Popescu Tăriceanu, președintele Consiliului Județean Timiș – Călin Dobra, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș -Traian Stancu, Ministrul Energiei- Anton Anton, secretar general ALDE- Daniel Chițoiu, Ministrul Energiei- Anton Anton, Andrei Gerea – deputat și vicepreşedinte ALDE și Toma Petcu – fostul Ministru al Energiei.

Alături de deputatul și președintele ALDE Timiș- Marian Cucșa sunt prezenți și alți membrii marcanți ai ALDE Timiș.

Sunt astăzi la Timișoara pentru a partcipa alături de o serie de colegi din conducere la Conferința Județeană de Alegeri. Mă bucur că organizația Timiș, sub conducerea lui Marian Cucșa, deputat și membru în Comisia de Control SRI  a reușit să se consolideze, să se întăreasca. Noi am covenit să organizăm conferința după ce organizațiile noastre și-au stabilit un anumit număr de organizații teritoriale cât alegerile să fie reprezentative pentru întreg județul. Am văzut din datele pe care le avem că e o relație strânsă între activitate și rezultate”, a transmis președintele ALDE și președintele Senatului – Călin Popescu Tăriceanu.

La rândul său, deputatul Marian Cucșa a subliniat faptul că “tinerețea, în politică, pentru mine nu a fost un atuu. Când am candidat pentru funcția de deputat, atunci aveam doar 30 de ani”.

Am avut un moment delicat când a trebuit să validăm colegii din Parlament în comisii. Am ținut cont de pregătire, de experiență. Ei, bine, la comisia de control a SRI nu era cazul să ținem cont de specialiști, trebuia să desemnăm pe cineva în comisie și nu un simplu membru, ci un vicepreședinte. M-am gândit cum trebuie să fie acea persoană. Persoana nu trebuiă sa fie șantajabilă, controlabilă. Am vrut să punem acolo un om care să fie responsabil, integru. Am ales bine. Pe Marian Cucșa”, a mai subliniat Călin Popescu Tăriceanu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*