Administrație

Robu: E aberant să fie obligați proprietarii noilor clădiri să se racordeze la COLTERM

Robu: E aberant să fie obligați proprietarii noilor clădiri să se racordeze la COLTERM

Primarul Nicolae Robu a pus frână unei aberaţii. Potrivit unui proiect de hotărâre, aleşii locali ar fi trebuit să modifice Regulamentul serviciului public de alimentare cu energie termică în Municipiul Timișoara. Acest lucru ar fi însemnat ca toate clădirile nou construite în oraş să fie racordate la COLTERM.

„Am retras proiectul de hotărâre de Consiliu Local privind Regulamentul serviciului public de alimentare cu energie termică în municipiul Timișoara, publicat pentru dezbatere publică, constatând că el are prevederi inacceptabile din punctul meu de vedere! E aberant să fie obligați proprietarii noilor clădiri să se racordeze la COLTERM! Ei trebuie doar să afle care este oferta COLTERM, dar nimeni nu poate decide în locul lor cum își asigură agentul termic!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Reacţiile nu au întârziat să apară.

„Domnule primar, legat de noile branşări la Colterm, eu vă pun la dispoziție facturile în care se vede cât am plătit de când am trecut pe conectare orizontală, față de sezonul trecut. În ianuarie și februarie 2018 până în 199 lei, iar martie cu 150 lei, faţă de 600 de lei lunar în sezonul trecut, la 3 camere. La același Colterm. Iar vecinii mei, care nu au făcut deloc economie, au avut cca 290 lei în lunile de vârf, adică mai puțin de jumătate, față de aceleași luni anterioare”, i-a scris cineva primarului.

„Eu nu plăteam sub 350 de lei niciodată pentru 3 camere, acum cu centrală proprie nu am depăşit 170 în lunile de iarnă”, a precizat alt timişorean.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*