Economic

Mobilier și decorațiuni inedite la Expo Mobila

Mobilier și decorațiuni inedite la Expo Mobila

Mult așteptatul eveniment “Universul Casei Tale & Expo Mobila” și-a deschis astăzi porțile pentru publicul vizitator. Timp de patru zile, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Care sunt noutăţile în amenajările interioare? Aveţi nevoie de soluţii concrete pentru construcţia unei case? La Universul Casei tale & Expo Mobila, aveţi ocazia să găsiţi acele lucruri deosebite care vă vor transforma căminul într-un loc unic.

Pentru anul acesta, sectorul mobilă aduce în atenția publicului timișean cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei.  Anul 2018 este anul designului casei-fermă și anul în care betonul este “rege” la mobilier, accesorii decorative și tapetări.“La ediția de primăvară, CCIA Timiș aduce în atenția publicului un număr de aproape 40 de companii din întreaga țară care activează în industria amenajărilor interioare și exterioare, dar mai ales din industria mobilierului pentru că cea mai mare parte din cei prezenți aici sunt producători de renume din țara noastră care anul acesta au venit cu noutățile și trendul din anul 2018. Avem toată gama de mobilier acoperită, de la sufragerii, living-uri, bucătării, canapele, saltele, mobilier tapițat, avem chiar ce nu am avut la edițiile precedente mobilier de copii multifuncțional și foarte mult căutat de publicul vizitator. O multitudine de culori, de materiale folosite, totul este deosebit la ediția de primăvară. Pe perioada celor patru zile sunt promoții la diferite piese de mobilier”, a transmis Roxana Bonchiș, organizatorul evenimentului.

Evenimentul este organizat în colaborare cu CCIA Timiș. Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*