Eveniment

Foto: Polițiștii locali din Timișoara, campioni naționali la tir și șah

Foto: Polițiștii locali din Timișoara, campioni naționali la tir și șah

Polițiștii locali din Timișoara se dovedesc a fi cei mai buni la tir și șah la concursurile de gen organizate la nivel național. Oamenii legii din capitala Banatului repetă performanțele obținute și anii trecuți.

În perioada 15-16 mai 2018, în localitatea Târlungeni din județul Brașov, a avut loc Campionatul Naţional de tir, tenis de masă și șah al poliţiştilor locali pentru unităţile teritoriale, ocazionate de marcarea, în 21 mai, a Zilei Poliției Locale din România. Cu ocazia dispăutări competiției sportive a avut loc și ședința Adunării Generale a Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România, pentru alegerea Consiliului Director, respectiv președinte, prim-vicepreședinte, vicepreședinți și secretar. La evenimente a fost prezentă și Asociația Prorofesională a Polițiștilor Locali din Timișoara.

În cadrul competiției sportive, polițiștii locali timișoreni au reprezentat cu succes instituția de la Pădurea Verde, obținând la concursurile sportive rezultate foarte bune. Astfel, locul I la concursul de tir individual a fost câștigat de timișoreanca Georgina Velicu, care a punctat 100 de puncte din 100, iar locul II tot de un timișorean, Toma Vasile, care a punctat 99 de puncte din 100. Echipa formată din Georgina Velicu și Toma Vasile a câștigat și locul I la tir pe echipe.

La șah, Timișoara s-a clasat din nou pe locul I, prin Aurel Știrb, iar la tenis de masă Asociația a luat locul III pe echipe prin Dăianu Ion și Hancic Mircea, și locul II la individual prin Hancic Mircea. La concursul de tir organizat pentru directorii de Poliții Locale din țară, Timișoara a luat locul II prin Dorel Cojan, care a punctat 98 de puncte din 100.

La alegerile organizate pentru Consiliul Director al FNPLR, directorul Poliției Locale Timișoara Dorel Cojan a fost reales vicepreședinte al Federației, urmând să reprezinte polițiștii locali din județele Timiș, Caraș Severin, Arad și Hunedoara pentru următorii 4 ani.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*