Economic

Delegație de afaceri a CCIA Timiș, la Târgul Internațional de Agricultură

Delegație de afaceri a CCIA Timiș, la Târgul Internațional de Agricultură

O delegație de afaceri a CCIA Timiș a participat marți la misiunea economică de la Novi Sad, unde a avut loc cea de-a 85-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură.

Acesta este cel mai important târg de profil din Serbia și unul dintre cele mai mari din Europa, unde peste 1.500 de expozanți din Serbia dar și din alte 60 țări ale lumii și-au prezentat oferta de produse, echipamente și servicii, pe spații de expunere generoase: interior – 11000 m² și exterior – 47000 m².  Doar sectorul de animale vii a cuprins 1.300 de capete pe o suprafață de 5000 m². “A fost o ocazie de a vedea noutătile în materie, a fi la curent cu ceea ce se întâmplă în domeniu și a crea punți de legătură și colaborare între Serbia și România”, a transmis vicepreședintele CCIA Timiș, Darius Georgiu.

CCIA Timiș organizează această misiune economică de vizitare a Târgului Internațional de la Novi Sad de peste două decenii. La ediția de anul trecut, au participat 12 firme timișene și jurnaliști care au însoțit delegația de afaceri.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*