Social

Bărbat de 71 de ani, dat dispărut de familie, descoperit de polițiștii locali care patrulează cu șalupa pe Bega

Bărbat de 71 de ani, dat dispărut de familie, descoperit de polițiștii locali care patrulează cu șalupa pe Bega

Un bătrân în vârstă de 71 de ani s-a rătăcit și găsit de polițiștii locali în apropierea Podului Modoș. Bărbatul este din Moldova Nouă și fusese declarat dispărut de familie, ieri.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Patrulare Navală, aflați în patrulare aseară pe Canalul Bega, au observat, în jurul orei 22:00, în zona Podului Modoș, un bărbat de vârstă înaintată dezorientat, care părea că are nevoie de ajutor. Polițiștii locali l-au preluat și l-au adus la sediul Poliției Locale unde l-au identificat, stabilind că are 71 de ani și este de loc din Moldova Nouă.

Polițiștii locali au luat legătura cu polițiștii din Moldova Nouă pentru a stabili cu exactitate o adresă a bărbatului și a lua legătura cu rudele. De asemenea, s-a luat legătura și cu polițiștii din Timișoara de la Secția 5, care au fost anunțați de către fiica bărbatului că acesta nu era de găsit de câteva ore. Femeia, care locuiește în zona Calea Aradului, a venit ulterior la sediul Poliției Locale de unde și-a luat tatăl. Aceasta a declarat că bărbatul a dispărut în jurul orei 19.00, fiind într-un parc din apropierea locuinței, dar, pentru că nu cunoaște Timișoara, s-a rătăcit și nu a mai știut să se întoarcă acasă. Bătrânul a fost preluat de familie.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*