Life-style

100.000 de pofticioși au fost prezenți în Parcul Rozelor la Street Food Festival

100.000 de pofticioși au fost prezenți în Parcul Rozelor la Street Food Festival

Street Food Festival 2018 a debutat cu un succes răsunător la Timișoara. 100.000  de participanți s-au bucurat de preparatele celor peste 40 de bucătari prezenți. Deliciile au fost servite în compania concertelor de muzică live și ale activităților pentru cei mici.

„Dragi timișoreni, vă declarăm gurmanzi. După succesul din 2017 ne așteptam ca și ediția de anul acesta să fie de succes, însă publicul de aici a reușit să ne depășească așteptările. Vă mulțumim tuturor pentru că ne ajutați să dezvoltăm de la ediție la ediție acest concept de street-food și, totodată, mulțumim pe această cale și autorităților și partenerilor implicați pentru că au încredere în demersul nostru. De asemenea, dacă tot ne-am declarat fermecați de frumusețea orașului și a publicului de aici, nu puteam pleca fără să vă lăsăm o veste bună. Așadar, chiar dacă mai avem alte 10 orașe de vizitat, în luna octombrie ne revedem la Timișoara cu ediția de toamnă a Street FOOD Festival”, a precizat Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

Începând cu anul acesta, organizatorii Street FOOD Festival au organizat și un demers prin care publicul va desemna și cel mai iubit vendor de street-food din cadrul fiecărei ediții. Toți cei care au degustat bunătățile prezente la Street FOOD Festival Timișoara sunt invitați să voteze accesând: http://streetfoodfestival.ro/eu-festival-awards/

Aflat la cea de a doua ediție la Timișoara, evenimentul a scris încă o pagină din cartea de bucate dedicată conceptului street-food din România. Cei peste 50 de vendori alături de echipa Stradale a lui Chef Foa au conceput meniuri delicioase și au încântat gurmanzii prezenți în perioada 10 – 13 mai în Parcul Rozelor și pe strada Academician Alexandru Borza. Conceptul Street FOOD Festival nu a însemnat însă doar mâncare delicioasă. Preparatele au fost servite în compania concertelor de muzică live ce s-au bucurat de un public impresionant, dar și la zonele de relaxare cu activități pentru cei mici.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*