Economic

Tendințele anului 2018 în materie de mobilier. Ce culori se poartă la Universul casei tale & Expo Mobila

Tendințele anului 2018 în materie de mobilier. Ce culori se poartă la Universul casei tale & Expo Mobila

Vești bune pentru cei care doresc să își decoreze casa! Ultimele noutăţi în materie de mobilier sunt prezentate la Timișoara, în cadrul unui târg special. Timp de patru zile, profesioniștii în amenajări interioare și exterioare se reunesc la o nouă ediție a expoziţiei Universul casei tale & Expo Mobila. Evenimentul are loc în perioada 17 – 20 mai, la Centrul Regional de Afaceri.

UNIVERSUL CASEI TALE & Expo Mobila va fi, timp de patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Pentru anul acesta, sectorul mobilă aduce în atenția publicului timișean cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei.  Anul 2018 este anul designului casei-fermă și anul în care betonul este “rege” la mobilier, accesorii decorative și tapetări.

Culoarea neagră este o nuanță cheie, omniprezentă în colecțiile fashion, dar și în propunerile designerilor de interior. Profundă, seducătoare și misterioasă aceasta va rămâne mereu o alegere inspirată și niciodată nu va ieși din tendințe.

Vedetele expoziției sunt bucătăriile, pentru că primăvara solicitarea este mai mare, alături de paturile și canapelele foarte confortabile. Vom avea și mobilier pentru spații comerciale, dar și antic. Există un interes tot mai mare din parte publicului vizitator pentru confortul casei. Se dorește un cât mai mare confort atunci când ajung acasă. De aceea este interes pentru lucrurile care îți crează o bună dispoziție, lucrurile de mobilier, accesoriile. În ceea ce privește stilurile, tendințele, culorile la mobilier cu care vor fi prezente firmele la Timișoara urmează trendul dat de expoziția de la Milano. Vom observa o abundență de culori calde. Aceasta este tendința anului 2018 în principal. Specialiștii numesc tonurile de siena, bronz, teracota până la ruginiu-roșcat. Aceste nuanțe se poartă și în materie de design interior, pentru vopsirea pereților camerei. Marmura continuă și în 2018 să fie materialul preferat în realizarea bucătăriilor, dar puțin mai discret până anul acesta. În sensul că marmura albă a fost înlocuită foarte mult cu marmura verde și marmura maro. Nu mai sunt la modă începând cu 2018 acele lespezi de piatră care era folosite de o anumită grosime considerabilă de 40 mm. Acum sunt folosite blaturi de marmură cât mai subțiri, astfel încât să poate sta suspendate peste dulapuri. Bucătăria la modă pentru 2018 este cea neagră, lucioasă”, explică Roxana Bonchiș, organizatorul evenimentului.

Evenimentul este organizat în colaborare cu CCIA Timiș. Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

 

(Foto FrontMDF.ro)

Un comentariu

  1. Excelent articol !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*