Sport

Poli Timișoara s-a despărțit de unul dintre cei mai sufletiști alb-violeți

Poli Timișoara s-a despărțit de unul dintre cei mai sufletiști alb-violeți

Marius Croitoru a încheiat colaborarea cu Poli Timișoara. Mijlocașul, în vârstă de 37 de ani, a fost unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai clubului pentru devotamentul său și pentru sufletul pus în fiecare meci disputat în tricoul bănățenilor.

Clubul Poli Timișoara a anunțat că a încetat colaborarea cu Marius Croitoru. Anunțul a fost făcut public luni, 14 mai 2018, președintele clubului de pe Bega anunțând prin intermediul site-ului oficial despărțirea. ”Pe această cale, vreau să-i mulțumesc personal lui Marius pentru tot ce a făcut sub culorile echipei noastre. Apreciem contribuția lui la rezultatele din acești ani și îi dorim mult succes în tot ceea ce-și propune mai departe în cariera profesională!”, a declarat președintele Radu Birlică.

Croitoru a ajuns pe Bega în luna august a anului 2015, iar la începutul colaborării cu Poli Timișoara a fost căpitan al alb-violeților. Unul dintre cei mai iubiți echipieri ai lui Poli, Croitoru a pus umărul la salvarea de la retrogradare în stagiunea precedentă, dar și la calificarea în finala Cupei Ligii, respectiv accederea în semifinalele Cupei României, tot în ediția trecută. În cele aproape 80 de jocuri disputate pentru Poli, a reușit 4 goluri, respectiv șase pase decisive.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*