Life-style

Foto: Ziua Europei a fost sărbătorită și la Sânnicolau Mare, în weekend

Foto: Ziua Europei a fost sărbătorită și la Sânnicolau Mare, în weekend

Cel mai vestic oraș al României, Sânnicolau Mare, a marcat Ziua Europei cu un eveniment de proporții, organizat de Primărie weekend-ul trecut.

La finalul săptămânii precedente, sânmiclăușenii s-au bucurat de spectacole oferite de Aleksandar Aca Ilic și Biljana Jevtic împreună cu formația (Serbia), Greek for You, Diana Blajovan & Magnum Team, Datina, Teo Band, Andreea Bănică, Narcotic Sound & Christian D și Bambi.

Toate acestea au făcut parte din cea de-a opta ediție a Zilei Europei, eveniment sărbătorit în contextul Centenarului Marii Uniri, astfel că au fost celebrate deopotrivă apartenența europeană și mândria de a fi români.

”Decizia de a extinde programul pe două zile a fost luată de Primăria și Consiliul Local al orașului Sânnicolau Mare la împlinirea a 10 ani de la aderarea României la Uniunea Europeană, cu scopul de a promova identitatea minorităților culturale sub sloganul Uniunii Europene: Unitate în diversitate”, transmit reprezentanții Primăriei Sânnicolau Mare. Prima seară a evenimentului a fost dedicată celor mai diverse gusturi în materie de muzică, inclusiv minorității sârbe, iar cea de-a doua a vizat minoritatea bulgară dar nu a exclus pe nimeni, toți cei care apreciază muzica bună fiind invitați să se alăture sărbătorii. Mulțumim magazinului 1001 Articole din Sânnicolau Mare pentru vestimentația prezentatoarelor în ambele seri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*