Social

Doi moldoveni ”di pisti Prut” au dat atacul la florile de pe o stradă din Timișoara

Doi moldoveni ”di pisti Prut” au dat atacul la florile de pe o stradă din Timișoara

Doi tineri din Republica Moldova au fost depistați, luni, dis de dimineață, rupând florile din jardinierele amplasate pe strada Michelangelo.

Polițiștii locali aflați în patrulare azi dimineață, în zorii zilei, au depistat în jurul orei 05:30, două persoane care au deteriorat aranjamentele cu flori amplasate pe strada Michelangelo, rupând panseluțe și trandafiri plantate în acestea. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 22 de ani și 18 ani, cetățeni din Republica Moldova. Moldvenii au fost sancționați cu amenzi de câte 2.500 lei conform HCL 371/2007 modificată.

Poliția Locală atrage atenția persoanelor care deteriorează sau distrug materialul dendrofloricol, băncile, coșurile de gunoi stradal, alte obiecte de mobilier urban că vor fi sancționate drastic. Oamenii legii precizează că mulți străini au fost depistați anul acesta și anul trecut în timp ce deteriorau jardinierele de pe Podul Michelangelo, dar și din împrejurimi. Până acum au fost depistați în această situație, pe lângă români, și italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni, austrieci, iar de aceasta dată moldoveni.

Foto: Arhivă

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*