Administrație

City-managerul Timișoarei, Robert Kristof, trimis la un curs de peste 2.000 de euro. Cine plătește?

City-managerul Timișoarei, Robert Kristof, trimis la un curs de peste 2.000 de euro. Cine plătește?
Adora Beauty

Administratorul public sau city-manager-ul Timișoarei, Robert Kristof, a plecat în Franța, acolo unde va lua parte la un curs de ”management în sectorul public”, organizat de una dintre cele mai bune școli de administrație publică din europa.

În perioada 14-25 mai 2018, Robert Kristof a fost invitat să participe la cursul ”Management in the public sector”, organizat de una dintre cele mai bune școli de administrație publică din Europa, École nationale d’administration (ENA) Paris. Deși valoarea totală a cursului depășete 2.000 de euro, tânărul city-manager al capitalei Banatului a dezvăluit că este beneficiarul unei burse din partea Guvernului Francez și a Ambasadei Franței în România, prin care se asigură toate costurile de școlarizare, cazare, masă, asigurare medicală și transport.

”Cursul abordează concepte generale de management strategic, cât și metode și tehnici de management operațional, fiind predat de mai mulți experți în domeniu, una dintre teme fiind predate chiar de către un profesor de la Univeristatea Harvard. Mă bucur că am fost selectat să particip la acest curs unde am ocazia să cunosc alte persoane care lucrează în administrație în țări precum Israel, Nigeria, Brazilia, Egipt, etc. și sper să pot aplica cât mai curând cunoștințele dobândite”, a declarat Robert Kristof.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*