Administrație

Robu e categoric! Primarul nu acceptă bani de la firma Continental pentru proiectul Capitală Culturală

Robu e categoric! Primarul nu acceptă bani de la firma Continental pentru proiectul Capitală Culturală

Primăria Timișoara nu va accepta bani de la nicio firmă care poluează mediul în orașul de pe Bega. Primarul Nicolae Robu spune că a respins o ofertă a companiei Continental Automotive de a susține financiar proiectul Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021.

Edilul Timișoarei susține că a primit o adresă din partea firmei dar nu a acceptat-o. Declarațiile au fost făcute în contextul în care timișorenii au reclamat poluarea din zonă, iar un sondaj realizat de primar a arătat că 80% dintre participanți s-au declarat împotriva extinderii fabricii.

„Nu putem accepta din partea celor de la cauciucuri atitudinea pe care o au. Ştiţi că mi-au propus în scris joi, cei de la Continental, să ne întâlnim, pentru că doresc să sprijine proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană? Eu chiar cred că ei nu mă cunosc deloc. Chiar îşi închipuie că dacă vin la mine cu aşa ceva, eu îi trădez pe timişoreni? Am pomenit eu despre bani? Nu ne vindem, nu suntem colonie, nu suntem oraş de lumea a treia”, spune Nicolae Robu.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*