Sănătate

Timişoara găzduieşte un curs internațional de Ozonoterapie

Timişoara găzduieşte un curs internațional de Ozonoterapie

Smartfit Studio în colaborare cu Centrul Medical MedPoint au adus în premieră într-o sală de fitness ozonoterapia, o metodă modernă, de mare actualitate care face furori în rândul celebrităților de peste ocean.

Pentru a testa pe pielea lor, 20 de medici din țară și-au dat întâlnire în perioada 11-13 mai, la Smartfit Studio din Timișoara, pentru a participa la Cursul Internațional de Ozonoterapie organizat de Societatea Română de Ozonoterapie, Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara și Centrul de Ozonoterapie, în colaborare cu centrul medical MedPoint.

Ozonoterapia este un tratament revoluționar, cunoscut pentru minunatele efecte de vindecare a afecţiunilor reumatice, artroze, lombosciatică, dar și pentru încetinirea procesului de îmbătrânire, fiind folosită cu succes în ţări precum SUA, Canada, Germania, Rusia, Ucraina, Suedia, Italia, Spania, Brazilia, Cuba și Mexic. Acest tratament minune este folosit de numeroase vedete internaţionale precum actriţa Sharon Stone, pilotul de formula I Rubens Barrichelo, Regina Elisabeta II, fotbalistul Zinedine Zidane şi membrii trupei Rolling Stones.

Terapia cu ozon poate fi aplicată cu succes în tratamentul oricărui sindrom dureros. Datorită acţiunii sale de ameliorare a metabolismului şi de protejare a vaselor sanguine, ozonoterapia este eficientă şi recomandată în tratamentul complicaţiilor diabetului zaharat dar și pentru creşterea perfomanţelor fizice şi intelectuale.

Statisticile arată că în România aproape 20% din totalul consultațiilor din medicina primară sunt generate de bolile reumatice.

Cursul se defăşoară în trei weekenduri consecutive, începând cu data de 12 mai, între orele 14.30-17.00, în Timișoara, pe Calea Buziașului nr. 12 în incinta Centrului de Fitness Smartfit.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*