Sport

România timișoreanului Cosmin Contra joacă un amical cu Finlanda, la Ploiești

România timișoreanului Cosmin Contra joacă un amical cu Finlanda, la Ploiești

Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești va fi gazda următorului joc amical al echipei naționale de fotbal a României. ”Tricolorii”, conduși de pe banca tehnică de timișoreanul Cosmin Cointra, vor evolua în compania reprezentativei Finlandei, pe 5 iunie.

România va întâlni Finlanda într-o partidă amicală programată pe data de 5 iunie, la Ploiești. ”Gașca” antrenată de timișoreanul Cosmin Contra ocupă, în acest moment, locul 32 în clasamentul FIFA/Coca-Cola, în timp ce Finlanda se află pe 63.

Precedentele meciuri între cele două naționale au avut loc în preliminariile Campionatului European din 2016. Atunci, tricolorii s-au impus cu scorul de 2-0 în partida disputată în deplasare, iar partida retur de pe Arena Națională s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Pauză de ”relaxare” în timpul Campionatului Mondial din Rusia

În vara acestui an este programată Cupa Mondială, evenimentul având loc în Rusia. Întrucât echipa națională a României nu a izbutit calificarea la competiția supremă a fotbalului de pe Mapamond, ”tricolorii” vor putea fi cel mult spectatori la partidele de la World Cup 2018. De altefel, eeprezentativa României are programat următorul joc, după amicalul cu Finlanda, în toamnă, atunci când debutează ”Liga Națiunilor”, noua competiție UEFA. Programul meciurilor selecționatei României este următorul:
– 7 septembrie: România – Muntenegru (ora 21:45);
– 10 septembrie: Serbia – România (ora 21:45);
– 11 octombrie: Lituania – România (ora 21:45);
– 14 octombrie: România – Serbia (ora 16:00);
– 17 noiembrie: România – Lituania (ora 21:45);
– 20 noiembrie: Muntenegru – România (ora 21:45).


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*