Social

Neamț, mai sărac cu 100 de euro după ce a lăsat ”autografe” cu spray pe pereții unui cămin studențesc

Neamț, mai sărac cu 100 de euro după ce a lăsat ”autografe” cu spray pe pereții unui cămin studențesc

Un cetățean german a fost depistat de polițiștii locali desenând cu spray-ul pe pereții unui cămin din Complexul Studențesc din Timișoara. Bărbatul a fost sancționat cu 500 de lei pentru fapta sa.

Polițiștii locali aflați în patrulare noaptea trecută, în Complexul Studențesc, au depistat, în jurul orei 4:50, un tânăr care a desenat cu spray pe peretele Căminului 12 de pe strada Socrate, din Timișoara.

În urma identificării s-a constatat că tânărul, în vârstă de 24 de ani, este cetățean german. Acesta a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu amendă de 500 lei.

”Poliția Locală Timișoara atrage atenția că scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin HCL 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este în atenția polițiștilor locali permanent, fiind desfășurate campanii de informare pe această temă atât la adresa celor care obișnuiesc să deseneze pe pereții clădirilor cât și la adresa proprietarilor care trebuie să își îngrijească imobilele deținute”, specifică reprezentanții instituției.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*