Utile

Jandarmii Grupării Mobile Timișoara, angrenați în misiuni, la sfârșit de săptămână

Jandarmii Grupării Mobile Timișoara, angrenați în misiuni, la sfârșit de săptămână
Adora Beauty

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Glad Voievod” Timişoara sunt angrenate, în acest sfârşit de săptămână, în misiuni specifice pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

Misiunile pe care jandarmii le desfăşoară sunt cele de asigurare a ordinii publice în zona de responsabilitate, de asemenea, misiunile în cooperare cu structurile de poliţie sau poliţie de frontieră şi cu inspectoratele de jandarmi judeţene.

Jandarmii asigură măsurile de ordine şi siguranţa participanţilor la meciul de fotbal ce are loc vineri, 11 mai, pe stadionul ”Dan Păltinişanu” din Timişoara. De asemenea, echipaje de jandarmi acţionează în cooperare, pentru asigurarea ordinii publice la manifestări sportive din capitala Banatului, dar şi din Buziaş, precum și la manifestările cultural-artistice, printre care se numără rugile de la Fibiş şi Giulvăz din judeţul Timiş.

Jandarmii acţionează pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a faptelor de încălcare a ordinii şi liniştii publice.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*