Sport

Barajul de menținere/promovare în Liga I se dispută pe 9 și 13 iunie

Barajul de menținere/promovare în Liga I se dispută pe 9 și 13 iunie

Federația Română de Fotbal (FRF) a decis ca barajul de menținere/promovare în Liga I să se dispute în datele de 9 și 13 iunie, în sistem tur-retur. Poli Timișoara ar putea fi ”implicată” în această luptă, dacă reușește să urce încă o poziție în clasament.

Echipele care urmează să se întâlnească la baraj sunt ocupanta locului 12 din Liga I (locul 6 al play-out-ului) și echipa clasată pe poziția a treia în Liga a II-a. Ordinea disputării partidelor va fi stabilită printr-o tragere la sorți.

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, Poli Timișoara ar putea fi implicată direct în acest baraj, asta dacă reușește să urce o poziție în clasament, momentan, cu șase jocuri oficiale rămase de disputat, alb-violeții ocupă locul 11 (din 12) în clasamentul Ligii I (locul 7 din 8 al play-out-ului).

Poli Timișoara joacă astăzi, de la ora 17:00, o nouă partidă care poate fi crucială în lupta de menținere în primul eșalon, bănățenii întâlnind Juventus București, pe arena Dan Păltinișanu din capitala Banatului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*