Social

Au scos cireșele la vânzare și s-au crezut ”zeii” pieței Badea Cârțan din Timișoara! Acum plătesc amenzi!

Au scos cireșele la vânzare și s-au crezut ”zeii” pieței Badea Cârțan din Timișoara! Acum plătesc amenzi!

Mai mulți comercianți au fost sancționați de Poliția Locală, în Piața Badea Cârțan, pentru că și-au modificat suprafețele de vânzare a produselor. Mai concret, aceștia și-au extins mesele de pe care vindeau, cu ajutorul unor lăzi, cutii și alte improivizații.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au acționat, în cursul zilei de ieri, în colaborare cu reprezentanții societății Piețe SA, desfășurând o acțiune amplă în Piața Badea Cârțan. Principalul scop al raziei a fost acela de a stabili dacă sunt respectate prevederile HCL 334/2002 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a piețelor.

Oamenii legii au luat măsura sancționării cu amenzi de 3.000 lei în cazul a 15 comercianți în cazul cărora s-a constatat că au modificat suprafețele de vânzare a produselor folosindu-se de sisteme improvizate cum ar fi lăzi, placaje etc. ”Prin aceste metode, pe lângă aspectul inestetic, erau obstrucționate și căile de acces în incinta pieței. Acțiunile comune de acest gen vor continua și în perioada următoare și în alte piețe agro-alimentare din Timișoara”, transmit reprezentanții instituției.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*